bannerOSCG

Kom gewoon eens kijken in ons clubhuis bij het Caribabad. Wij zijn iedere vrijdag vanaf een uur of 8 te vinden in ons clubhuis, het Zwuik bij het Caribabad in Gorinchem. Als je al kunt duiken, kom je gewoon eens langs om te praten, als je nog niet kunt duiken, maar het je wel enorm leuk lijkt, kunnen we je een keer mee onder water nemen.

Heb je al snorkelmaterialen (duikbril, snorkel, zwemvliezen en eventueel loodgordel)? Breng die dan samen met je zwemkleding en handdoek mee! Heb je nog geen materiaal, neem dan in ieder geval je badkleding en handdoek mee, zodat je mee kunt doen en OSCG zorgt voor de benodigde snorkelmaterialen.

Heb je interesse in een introductie duik (voor mensen vanaf 14 jaar) of een introductie tot duiken (van 10 tot 14 jaar) dan vragen wij je om dat even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Hij regelt dan een datum en een instructeur voor je. Om deel te kunnen nemen aan de introductieduik of de introductie tot duiken moeten we een aantal documenten invullen. Die staan hieronder