bannerOSCG

Heb je altijd al eens willen duiken, dan is dit je kans!

Op 8 september organiseren wij, van de Onderwatersport Club Gorinchem, een informatie avond. Kom gewoon eens kijken in ons clubhuis bij het Caribabad. Ook als je al een duikbrevet hebt ben je van harte welkom. We laten je graag eens zien hoe verrassend mooi Nederland onder water is. De koffie staat klaar om 19:30 en we beginnen om 20:00 uur met een informatief programma. Je kunt je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

om 20.00 uur beginnen we met de presentatie over OSCG. Hierin leggen we uit wat OSCG is en wat er allemaal mogelijk is bij onze club. Tijdens en na afloop van de presentatie krijg je alle kans om vragen te stellen.

om 20.45 uur mag je met leden van OSCG naar het zwembad gaan. Na het omkleden gaan we om 21.00 uur te water en kun je een uurtje heerlijk ontspannen zwemmen en onder leiding van instructeurs en trainers ook snorkelen. Als er voldoende interesse blijkt te zijn kan er ook een partijtje onderwaterhockey worden gespeeld.

om 22.00 uur kleden we ons weer om en bieden we de mogelijkheid om gezellig na te kletsen en de kennismaking voort te zetten in ons clubhuis het Zwuik (samentrekking van zwemmen en duiken).

 

Heb je al snorkelmaterialen (duikbril, snorkel, zwemvliezen en eventueel loodgordel)? Breng die dan samen met je zwemkleding en handdoek mee! Heb je nog geen materiaal, neem dan in ieder geval je badkleding en handdoek mee, zodat je mee kunt doen en OSCG zorgt voor de benodigde snorkelmaterialen.

 

Heb je interesse in een introductie duik (voor mensen vanaf 14 jaar) of een introductie tot duiken (van 10 tot 14 jaar) dan vragen wij je ook op 8 september aanwezig te zijn. Dan krijg je daar namelijk ook al het één en ander over te horen. Om deel te kunnen nemen aan de introductieduik of de introductie tot duiken is het vereist dat je van ons op 8 september daarover al alle benodigde informatie krijgt (inclusief een instructiedocument en een duikverklaring) en wij je voor die activiteit kunnen inschrijven.

 

Op 15 september vind het introductieduiken of de introductie tot het duiken plaats. 

 

Ik kijk er naar uit om je op 8 september op onze informatie- en kennismakingsavond te mogen begroeten. Tot dan, tot ziens in het Zwuik, Namens alle leden van OSCG,